Zuid-Afrikaanse braai

Al 15 jaar is Comfort Trade dé Europese importeur van de zuid-afrikaanse braai. Door onze jarenlange ervaring met de braai hebben wij inmiddels enkele aanpassingen doorgevoerd voor de Europese markt. Zo zijn alle Home Fires braai's vervaardigd uit 3-4mm dik staal en hebben ze roestvrij stalen roosters. Deze zijn eenvoudig schoon te houden en standaard wordt een HomeFires braai uitgeleverd met 1 zwaar steakrooster van 8kg! De kolenmaker is van zeer zware kwaliteit en heeft dan ook stangen van 18mm dik staal. Alle modellen, zowel vrijstaand als inbouw hebben een dubbele achterwand, een verhoogde en uitneembare aspan en het zetwerk van de braai is van zeer hoge kwaliteit. Dit voorkomt dat de braai bij grote hitte zou vervormen. Alle inbouwmodellen hebben standaard een aansluiting voor verlichting zodat ook in het donker de juiste garing van het vlees gecontroleerd kan worden. Het vrijstaande model 800 (0.80cm) heeft nog een extra geisoleerde mantel direct boven de kolenmaker.

We onderscheiden twee modellen: vrijstaand en inbouwmodellen.

De vrijstaande modellen worden standaard geleverd met een schoorsteendeel en een turbo cowl. Deze turbo cowl zorgt voor een goede trek, per en dat het niet kan inregenen.
Bij de inbouwmodellen moeten de ( dubbelwandige )schoorsteendelen apart besteld worden, dit omdat het aantal benodigde delen afhankelijk is van de gewenste hoogte en dak doorvoer.

vrijstaande modellen

Het vrijstaande modellen kan geplaatst worden onder een veranda, overkapping of geheel vrijstaand op het terras. Verkrijgbaar in de maten 0.80cm en 1.20cm breed.
Zie voor toepassingen onze gallery

vrijstaand

inbouwmodellen

Inbouwmodellen kunnen geplaatst worden in huis, in een kapschuur, poolhouse etc.
Verkrijgbaar in de maten 0.80cm 1.00 m en 1.20m
Spitbraaimodellen in de maten 1.20m en 1.50m
Zie voor toepassingen onze gallery

Inbouw